Ny sæson – Nye tider

 

Medlemmer

1.juli startede den nye sæson i Kolding Firma og Familie Idræt, og dermed også den første sæson uden medlemsgebyrer.
Dette betyder, at man fremover kun skal betale for de enkelte aktiviteter, man deltager i. Aktivitetsgebyret vil derfor også stige i de enkelte sportsgrene.
Da det stadig er meget vigtigt for os at vores medlemslister er opdaterede, skal alle huske at indsende navne og fødselsdage på deltagere til kontoret i Parkhallen eller aflevere dem til den ansvarlige på aktivitetsaftener. Dvs. alle, der bruger en badmintonbane, skal meldes ind, og det samme gælder alle fodboldspillere, der deltager i løbet af året.

Aktiviteter

Indbydelser til efterårets/vinterens aktiviteter er på vej ud.
Der er nogle ændringer i badminton, hvor Munkevængets hal ikke længere er en mulighed. Til gengæld er der flere tider i Parkhallen, hvor omklædningsforholdene er væsentlig bedre.
Der kommer indbydelse ud til motions-floorball. Der vil blive spillet onsdag aften.
Speedbike starter op med nye cykler, som vi håber, vil forbedre denne aktivitet.
Fodbold, bowling og boules fortsætter som tidligere år.

Frivillige

Brænder du for fodbold eller floorball, og har du lyst og energi til at give en hånd med i et udvalg eller med turnering/træningsaftener?
Så er du mere end velkommen til at kontakte mig (Anett Bülov) på mail: formand@koldingfirmaidraet.dk eller mobil: 26 11 64 24.

 

 

Kolding Firma og Familie Idræt tilbyder en række spændende og sociale aktiviteter.

Vi har gode faciliteter til alle vores aktiviteter. Har du en idé til en aktivitet, så sig det endelig til os!

Vi har også altid brug for nye engagerede frivillige og instruktører til vores aktiviteter. Kom og vær med til at gøre firmaidrættens tilbud endnu bedre.

 

 

Sted

Parkhallen
Fynsvej 49
6000 Kolding