Historien om foreningen

Støtteforeningen blev stiftet den 8. januar 1981, som en aflægger af KFS´s Byggefond, og dens formål var og er stadig at skaffe midler til anlægsformål m.v. i KFI.

Midlerne skulle især fremskaffes ved afholdelse af bankospil, og da der var mulighed for at få en fast spillesaften i "Palmealle´s Festsal", ja, så kunne det første bankospil løbe af stabelen den 23. januar 1981 med kød og kolonialkasser som gevinster. Sådan har det kørt lige siden, dog bare med nogle få ændringer, såsom stedet, for i 2003 flyttede vi ned i Koldings bymidte i "Kvickly´s gamle cafeteria" som i dag hedder "Midtbyens Bankocenter" og kødpakkerne og kolonialkasserne er også skiftet ud med "cool cass".

Ud over bankospil har der også været en del andre aktiviteter som foreningen har beskæftiget sig med, her kan bl.a. nævnes Kolding Messen i Parkhallen, som vi var en del af igennem mange år. Til fest og farver er vi også, derfor afholdte vi igennem mange år vore medlemsfester 2 x årlig, forår og efterår, men på grund af vore medlemmer ikke kunne holde til alt det festivas, blev det skåret ned til én gang årlig. I dag ja, der er den helt væk, for det er ikke meget ved kun at sidde tilbage med os selv, når festen var for vore medlemmer.

Nu er det jo sådan at en forening jo ikke kan fungere med kun én mand eller en bestyrelse, derfor har vi derudover 23 frivillige hjælpere, der bruger deres frihed fredag efter fredag.

Kirsten Johansen
Formand